Aktiverer den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN

Du kan bruke My Kaspersky-kontoen til å bytte til ubegrenset versjon av Kaspersky VPN. I dette tilfellet er abonnementet med ubegrenset versjon knyttet til My Kaspersky-kontoen din.

Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, trenger du ikke opprette den med en gang. Du kan bytte til ubegrenset versjon av Kaspersky VPN, uten å ha en My Kaspersky-konto, direkte fra appen. Du kan knytte abonnementet med ubegrenset versjon til My Kaspersky-kontoen din senere hvis du vil.

Slik bytter du til den ubegrensede versjonen:

1. Åpen VPN.
  2. I den nedre delen av vinduet trykker du på Oppgrader.

Sveip gjennom skjermene med funksjonsbeskrivelsene og fortsett for å få ubegrenset versjon.

3. Velg et månedlig eller årlig abonnement.

Google Play vinduet vil åpnes i appen.

4. Bekreft kjøpet.

Abonnementsdetaljene oppdateres på alle enhetene som bruker Kaspersky VPN og på My Kaspersky.

Du kan se abonnementsdetaljer i kontoinformasjonssiden av appen.

Når du kjøper et automatisk fornyet abonnement på Google Play, kan du bruke Kaspersky VPN gratis i en kort evalueringsperiode. Denne perioden gis kun én gang.

Hvis du avbryter abonnementet i løpet av evalueringsperioden, kan du bruke appfunksjonene gratis kun frem til evalueringsperioden er over.

Når gratisperioden utløper, vil appen automatisk fortsette å bruke det ubegrensede abonnementet, og du belastes automatisk hver faktureringsperiode. Google Play henter dette gebyrer fra kontoen din automatisk.